JURIDISCHE INTERIM PROJECTEN EN ADVIES

Ik verleen interim in-house legal services en geef advies aan internationale (voornamelijk beursgenoteerde) bedrijven.

Afhankelijk van de behoefte van het bedrijf, vervul ik op tijdelijke basis juridische posities of doe ik een interim project, bijvoorbeeld wanneer er een vacature is of wanneer het juridische team op tijdelijke basis extra handen nodig heeft, door onderbemanning of wegens een speciaal project.

Met mijn proactieve, praktische, commerciële en oplossingsgerichte aanpak help ik bedrijven hun commerciële belangen veilig te stellen en hun doelen te bereiken.

Voor meer informatie over mijn ervaring, aanbevelingen en verdere achtergrond,
verwijs ik graag naar mijn LinkedIn profiel.

Belt u me ook gerust. Graag neem ik de mogelijkheden met u door.